حضور افراد خارج دانشگاه در مراسمی این چنینی، خلاف ضوابط است/ مسئولین باید با متخلفان برخورد کنند
حجت الاسلام متوسل مسئول نهاد رهبری دانشگاه یزد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در یزد با اشاره به برگزاری برخی از مراسم ها در دانشگاه ها گفت: برگزاری برنامه های دانشجویی نیازمند برنامه ریزی مسئولین و توجه به نشاط و شادابی در بین دانشجویان است.
وی افزود: یکی از نکات مورد اهمیت توجه به نشاط و شادابی در بین دانشجویان با توجه به نیاز شرایط سنی آنان است که مسئولین شورای فرهنگی دانشگاه به عنوان مغز متفکر دانشگاه و همچنین تشکل های دانشجویی باید برای آن برنامه ریزی صحیحی داشته باشند.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه یزد ادامه داد: با توجه به اینکه دانشجویان قشر فرهیخته جامعه هستند بایستی با رعایت ضوابط قانونی و شرعی، الگوی مناسبی برای جامعه باشند و از کارهای خلاف ضوابط پرهیز کرده و با رعایت شئونات دینی و شرعی در جامعه فعالیت کنند.
حجت الاسلام متوسل تصریح کرد: یکی از برنامه هایی که گاهی دیده می شود، برخی از مراسمی است که دانشجویان سال بالایی برای دانشجویان جدید الورود انجام می دهند. و به نظر می رسد برخی از نکات در آن رعایت نشده است، اما باید توجه داشت که برگزاری مراسمی این چنینی نیازمند مجوز مسئولین دانشگاه است و بدون هماهنگی برخلاف ضوابط و به ضرر همه خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: نداشتن مجوز و حضور برخی از افراد از خارج از دانشگاه در مراسمی این چنینی در دانشگاه، خلاف ضوابط است. تحقیر انسان و مسلمان و جوانان فرهیخته و همچنین توهین به انسان مومن از نظر اسلام حرام است که این نیز انجام شده است.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه یزد ادامه داد: آن طور که مشاهده شده است رعایت شئونات شرعی در ارتباط محرم و نامحرم در مراسم یکی از دانشکده های دانشگاه یزد صورت نگرفته است و این برخلاف ضوابط است.
حجت الاسلام متوسل بیان کرد: توصیه ما به مسئولین دانشگاهی و متولیان فرهنگی این است که بهداشت و پیشگیری به معنای برنامه ریزی برای برنامه های شاد و با نشاط همخوان با روابط قانونی و شرعی داشته باشند.
وی تصریح کرد: اگر افرادی خلاف این ضوابط فعالیت انجام دهند برای جلوگیری از هرج و مرج مسئولین باید با متخلفان برخورد کنند.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه یزد در پایان بیان کرد: مسئولین استانی و مسئولین دانشگاه ها بایستی برای دانشجویان برنامه های شاد و متنوع بر اساس شرع و قانون داشته باشند.